Carnavalsmaandag

Matinee

Op de maandagmiddag was het tijd voor geweldig matinee in de eigen residentie. Prins Rob d’n Uurste, Hoogheden, De Raad van 11 en heel veel aanwezige kinderen maakten er een fantastische carnavalsmiddag van! Vanaf het eerste moment was het een groot feest!

Maandag 27 februari
Matinee

Ladies-First Night

Op de maandagavond was het hoog tijd voor de inmiddels legendarische Ladies-First Night! Een speciale avond waarbij de aanwezige dames extra in de watten worden gelegd. Met gratis entree, een leuke verrassing bij binnenkomst en bijbehorende consumptie, kans op prijzen en een kleinigheidje op het einde van de avond, werden de dames goed verwend deze avond!

Met de muziek van DJ Petertje en coverband “Eclips” en heel veel bezoekers werd de Ladies-First Night een grandioos succes! Prins Rob d’n Uurste ging tijdens de avond de zaal rond om dames te verrassen met echte rozen, de dansvloer stond van het eerste moment vol en samen met de zeer vele bezoekers ging het dak eraf in de residentie. Een geweldige avond, waarover nog lang nagepraat zal worden

Maandag 27 februari
Ladies-First Night