Carnavalsvrijdag

Scholenbezoek

Samen met kapel De Durbloazers hadden De Spekzullekes een druk programma op de vrijdagochtend. Met een bus werd er op en neer gereden naar diverse scholen in de wijken Rijpelberg en Brouwhuis om aldaar met de aanwezige jeugd Carnaval 2017 alvast te vieren. De Montessori, Talentrijk, De Straap, De Rakt, Antoon van Dijk en De Vlier werden deze ochtend bezocht.

Vrijdag 24 februari
Scholenbezoek

De Jeugd van Toen Avond

Op vrijdag staat al jaren De Jeugd van Toen Avond op het programma. Uniek deze avond is de compleet gratis vervoersservice die De Spekzullekes aanbieden voor de mensen uit de wijken Rijpelberg, Brouwhuis en Dierdonk. 

Alle gasten werden vriendelijk onthaald door diverse lakeien en vervolgens netjes naar binnen gebracht in de zaal. Uiteraard stond de koffie en het gebak al klaar en konden onze gasten in een rustige ambiance en op hun eigen manier een avond Carnaval beleven. Optredens waren er van onze zingende Oud-Prinsen vertegenwoordigd in Moi Gewist en tonpraten Iveke van Gerven als Truus Oudewater. Muziek was er van Hans d’n Brabander en kapel De Durbloazers.

De groots opgezette tombola vond gretig aftrek en vele bezoekers gingen uiteindelijk met een prijs(je) naar huis! De Spekzullekes kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Vrijdag 24 februari
Jeugd van Toen Avond

Vrijdag 24 februari
Entreefoto’s met lakeien Jeugd van Toen Avond