Carnavalszaterdag

De Opsteeker

Carnavalszaterdag begint met het rondbrengen van “De Opsteeker”. De dagen met Carnaval staan voor de meeste personen in het teken van feest van gezelligheid, maar deze ochtend staan de leden van De Spekzullekes stil bij mensen die door omstandigheden  niet in staat zijn om carnaval te vieren . Deze mensen worden op zaterdagochtend verrast met een bloemetje: De Opsteeker

Elk jaar opnieuw komen er leuke en ontroerende reacties terug van de personen die bezocht zijn door De Spekzullekes.


Opening Carnaval

Na een gezamenlijke lunch met de aanwezigheid van geledingen en leden wordt carnaval 2019 geopend bij Zaal Vissers. Symbolisch zullen de Hoogheden de sleutel ontvangen van Zaal Vissers. Na het hijsen van de vlaggen door onze nieuwe Prins zal Carnaval 2019 officieel geopend zijn.

 

Opening Carnaval centrum

Na de opening bij zaal Vissers zullen De Spekzullekes
afreizen Helmond centrum, om
gezamenlijk met de stadsvereniging De Keiebijters en alle andere Helmondse carnavalsverenigingen het Helmonds Carnaval te openen. Traditiegetrouw is de start van het Helmonds Carnaval het moment waarop de “Kei” boven de grond komt.

 

SpekSoulSaturday

Op zaterdagavond  2 maart is het tijd voor Carnaval zoals het hoort!

Op deze avond vind u de ziel van carnaval bij De Spekzullekes met muziek van DJ Petertje voor de langste polonaise van Brouwhuis. Maar dat is nog niet alles, want naast onze eigen Kroonjuweeltjes die de avond met hun geweldige dans zullen openen is er nog een supergezellig verrassend FEEST-optreden op deze avond van…..?

Wij laten u nog even in spanning, maar weten nu al dat het een knaller gaat worden.

De Spekzullekes zien u graag bij onze residentie zaal Vissers op Speksoulsaterday!  De avond begint om 20:00 uur, entree GRATIS