Carnavalszondag

Matinee

Ondanks dat een grote delegatie deze middag van De Spekzullekes aanwezig was bij de Helmondse optocht, werd er ook een matinee georganiseerd in de eigen residentie. Grootvorst Bart en enkele fanatieke leden van De Spekzullekes wisten er wederom een gezellige middag van de te maken.

Zondag 26 februari
Matinee

Optocht

Op zondag deden De Spekzullekes uiteraard mee met de Helmondse carnavalsoptocht! Met Prins Rob d’n Uurtse, Vorst Twan, de heren van De Raad van 11, De Kroonjuweeltjes en een goed uitziende Prinsenwagen waren De Spekzullekes prominent aanwezig tijdens deze zeer gezellige optocht!

Zondag 26 februari
Optocht Helmond

Speksation

Speksation, een speciaal carnavalsfeest voor de jeugd vanaf 11 jaar werd wederom op carnavalszondag georganiseerd door De Spekzullekes. De residentie was goed gevuld met veel jeugd die op eigen wijze Carnaval kwamen vieren bij De Spekzullekes! Met DJ Petertje ging het dak eraf en daarnaast was er een fantastisch optreden van Dave Vermeulen, bekend van zijn deelname aan The Voice of Holland. De aanwezige jeugd maakte kans op een Meet & Greet met deze bekende Helmonder en uiteraard waren er vele fotomomentjes om met deze ster op de gevoelige plaat te gaan.

Ook traden onze eigen Kroonjuweeltjes met hun SPEktaculaire showdans op tijdens Speksation.  Met fantastische outfits en een zeer goed voorbereide dans maakten de Kroonjuweeltjes er inderdaad een spetterende show van. Met verhoogde dansplateaus en een spectaculaire lasershow was Speksation wederom succesvol en een zeer gezellige avond voor de aanwezige jeugd!

Zondag 26 februari
Speksation