Dansgardes

Dansmarietjes en Trainsters

De grootste groep dames van CV De Spekzullekes zijn de dansgarde en hun trainsters. Deze dames trainen een heel jaar om van Prinsenbal tot de laatste dag van Carnaval te schitteren op de dansvloer. De Dansgardes worden binnen De Spekzullekes onderverdeeld in drie categorieën.

Groeibriljantjes
Eva van Bommel, Lune van der Steen, Senna van de Kerkhof,
Mila Gordebeke en Nina Kamp

Binnen de vereniging ook wel de “jongsten” genoemd. Ieder jaar brengen zij een nieuwe dans en treden voornamelijk op tijdens diverse recepties, het Rode Neuzenbal, de Jeugd Van Toen avond en natuurlijk op de carnavalsmiddagen.

Juweeltjes

Kelsey Vonk, Kelsey Akkermans, Naomy Cornelissen en Sanne Metten

De “middelste groep” komt ook ieder jaar met een nieuwe dans en zij treden op tijdens diverse recepties, het Rode Neuzenbal, de Jeugd Van Toen avond en op de carnavalsmiddagen.

Kroonjuweeltjes

Lisa Meulendijk, Marrit Meulendijk, Charlotte Kweens, Marit Lewandoski,
Lina Sparidans,
Selina Vonk, Britt Bleumer, Giulia Smeets en Jente Smeets.

De “oudste” van het hele stel. Met al heel wat danservaring treden deze dames naast de middagen ook op tijdens de Kletszullekesavonden en alle avonden tijdens carnaval. Als dat nog niet genoeg is kunt u De Kroonjuweeltjes ook bewonderen met hun showdans! Deze wordt uitgevoerd tijdens Teen experience en de Ladies-First Night.

Onze trainsters
Daniek van Melis, elke Lewandowski, Wendy van Melis,
Caroline Kweens, Romy van der Steen en Lisanne Nellen