Haringhappen

Haringhappen

De woensdag na Carnaval staat bij De Spekzullekes in het teken van opruimen en kijken naar de toekomst! Al in de vroege uurtjes waren vele leden actief met het opruimen van diverse zaken die gerelateerd zijn aan Carnaval. Naast het opruimen van de residentie, worden de borden langs de diverse wegen opgeruimd en versieringen bij het huis van de Prins weggehaald. Langzaam komt ook het normale leven bij De Spekzullekes terug en laten we Carnaval 2017 achter ons.

Op de vroege woensdagavond blikken De Spekzullekes nog eenmaal terug op Carnaval 2017, niet om de bevestiging te krijgen hoe goed en fantastisch het is geweest, maar om te evalueren en eventuele verbeteringen mee te nemen richting het volgende carnavalsseizoen. Veel leden zijn altijd bij deze evaluatie aanwezig en iedere activiteit wordt besproken. De eerste stappen richting Carnaval 2018 zijn hiermee gezet!


Na de evaluatie werd het de hoogste tijd voor het haringhappen. Onder genot van een visje en een drankje werd Carnaval 2017 nogmaals besproken! De Spekzullekes kijken in ieder geval terug op een zeer geslaagde Carnaval en de voorbereidingen voor Carnaval 2018 kunnen beginnen!