Kletszullekesavonden

Kletszullekesavonden

Op vrijdag 18 februari en zaterdag 19 februari stonden de inmiddels legendarische Kletszullekesavonden weer op het programma. Op beide avonden stonden weer de allerbeste amusementsgroepen en tonpraters op de bühne om er twee onvergetelijke avonden van te maken.

Beide avonden werden geopend door een spectaculair optreden van Waai Faai, waardoor er vanaf de eerste minuut de stemming goed in zat. In de ton verschenen Freddy van den Elzen als de Schoolmeester, Dirk Kouwenberg als de eerste Brabantse astronaut op de maan en Hans Keeris als blaasmuzikant van kapel Blaasvaak. Alle drie de optredens zorgden voor zeer veel hilariteit in de zaal en waarbij sommige bezoekers in hun slappe lach bleven hangen. De amusementsgroepen zorgden eveneens voor veel gezelligheid en feest in zaal Vissers. De optredens van Ons Jonges, Tadaa! en Pépurklip waren van zeer hoog niveau waarbij de bezoekers zelfs op de stoelen gingen staan.

De muzikale omlijsting was van kapel De Durbloazers en Blue Band Helmond. Beide kapellen zorgden ook na de Kletszullekesavonden voor het ultieme carnavalsgevoel tijdens de afterparty.

Volgend jaar organiseren De Spekzullekes uiteraard wederom de Kletszullekesavonden. U kunt vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari 2018 alvast reserveren in uw agenda!

Vrijdag 17 februari
1e Kletszullekesavond

Zaterdag 18 februari
2e Kletszullekesavond