Kletszullekesavonden

Kletszullekesavonden

 

Voor de Kletszulleksavonden is het CV De Spekzullekes opnieuw gelukt om een fantastisch programma samen te stellen. Op beide avonden kunt u genieten van de legendarische tonpraters Andy Marcelissen en Rob Scheepers (Sterksel). Op vrijdagavond zal veelvoudig Brabants kampioen Berry Knapen optreden en zaterdagavond Rob Van Elst. Als amusement zullen op beide avonden aanwezig zijn: Kuub, Applaus en Striepke Veur. De vrijdagavond staat onder voortreffelijke begeleiding van de kapel De Durbloazers en op zaterdag zal de Blue Band de muzikale begeleiding verzorgen. Tel daarbij de dans van de Kroonjuweeltjes op en het feest is compleet. Kortom: alles is weer aanwezig om er twee onvergetelijke avonden van te maken.

De kaarten van deze geweldige kletsavonden gelden tevens als toegangsbewijs voor de altijd gezellige Ladies First Night op maandagavond carnaval.

Kaarten voor beide avonden kosten € 14,- per stuk en uitsluitend te koop bij Zalencentrum Vissers, Peeleik 2, in Brouwhuis. De Kletszullekesavonden beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.