Lid worden

De Spekzullekes organiseren jaarlijks diverse activiteiten voor, tijdens en na Carnaval. Echter, zonder het enthousiasme en de inzet van onze fanatieke vrijwilligers is dat haast een onmogelijke taak. Gelukkig kunnen De Spekzullekes een beroep doen op de leden die onder andere belangeloos zitting hebben in een van de vele commissies, maar extra handjes zijn uiteraard van harte welkom!

Waarom lid worden van De Spekzullekes?

Lid worden van de gezelligste carnavalsvereniging in Helmond heeft natuurlijk een aantal voordelen en privileges! Ongeacht het soort lidmaatschap ontvangt u van De Spekzullekes:

– Gratis toegang tot de eigen activiteiten in de residentie;
– Gratis toegang tot 1 van de 2 Kletszullekesavonden naar keuze;
– De rood/blauwe verenigingssjaal;
– Persoonlijke uitnodiging voor het Prinsenbal en Prinsreceptie;
– Jaarlijkse onderscheiding;
– Brunch tijdens Carnaval;
– Kalender (1 per gezin);
– 4 maal per jaar de nieuwsbrief;
– Uitnodiging voor de jaarlijkse gezinsdag;
– Een gratis vriendenkring;
– U kunt meepraten over de vereniging tijdens de jaarvergadering.

Soorten lidmaatschap bij De Spekzullekes?

Als lid betaal je € 75,- per jaar contributie en deze kan overgemaakt worden naar
IBAN: NL76RABO0154517747 t.n.v. C.V. De Spekzullekes. Als je via je inschrijving hebt aangegeven dat je actief lid wilt worden, wordt deze wens door het bestuur zo snel als mogelijk gehonoreerd. Dit is afhankelijk van eventueel vrijkomende vacatures in een van de commissies. Het lidmaatschap zal dan worden aangepast van “Lid” naar “Actief lid”. De contributie zal dan het eerst volgende contributiejaar worden aangepast naar € 40,- per jaar.  Pas wanneer de contributie is voldaan, zal de inschrijving definitief zijn.

Voor de jeugd bedraagt een junior lidmaatschap € 15,- per jaar. Een lidmaatschap bij de Dansgardes kost € 135,- per jaar met een eenmalige kledingbijdrage van € 50,-.

Een bijzonder soort van lidmaatschap is onze Steunzoole, waarbij u De Spekzullekes financieel kunt ondersteunen. Om lid te kunnen worden van De Steunzoole geldt een financiële bijdrage van minimaal € 133,– per persoon per jaar.

Lid worden van De Spekzullekes?

Om u direct aan te melden als lid van De Spekzullekes vult u onderstaand aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen of wenst u extra informatie over het lidmaatschap, neem dan contact op met onze secretaris.

Secretariaat:                                   
Leo Dingler
Hunzestraat 90
5704 GV Helmond
Telefoon: +31 (0)6 43051514

E-mail: secretariaat@spekzullekes.nl

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen

 

Anti spam maatregel: