Prinsreceptie

Prinsreceptie 2018

 

Op zondag 7 januari stond de Prinsreceptie voor de kersverse nieuwe Prins op het programma.

Deze middag werd zoals gebruikelijk georganiseerd door het Genootschap Oud Prinsen bij Zaal Vissers. Het werd een zeer drukbezochte receptie, met de leden van De Spekzullekes, bezoekers waaronder een delegatie van de AO Kanters en uiteraard familie en vrienden van Prins Pim d’n Uurste en Lisanne.

Na de vele felicitaties was het tijd voor de optredens van verschillende geledingen. Voor het eerst dit jaar, mochten de dansgardes hun nieuwe dans laten zien en hadden de dames van de raad ook een verassing voor de nieuwe hoogheid. Zoals we gewend zijn was er een hilarisch optreden van GOP, dit keer verkleed als genootschap oud boeren ipv prinsen.
De Raad van Elf had dezelfde ochtend nog een klus te klaren, via een film konden we zien hoe door de ” handige Raad ”  de gevel van het huis van de Prins werd versiert. De buren waren erg verrast dat dit alleen kon worden uitgevoerd onder de klanken luide muziek carnavalsmuziek.

Ook die klus zit erop, dus was het tijd om te genieten van deze informele en gezellige middag, onder de muzikale begeleiding van DJ HB Sound en Kapel De Durbloazers.

Samengevat een geweldig weekend als aftrap voor carnaval 2018.