Carnavalszondag

De Grootste optocht van het zuiden

 

Op zondag 3 Maart zullen De Spekzullekes deelnemen aan de Helmondse carnavalsoptocht!  Onze Hoogheden, Raad van 11 en Kroonjuweeltjes zullen met onze prinsenwagen schitteren met de kleuren rood en blauw tijdens de grootste en gezelligste optocht  van het zuiden.

 

 

 

 

Uiteraard wordt er ondertussen bij zaal Vissers een feestje gebouwd op het Slingerbal.
De zaal is open vanaf 13:00 uur en de entree is gratis.

 

Teen Experience


In samenwerking met het Tienerhuis organiseren De Spekzullekes op zondagavond 3 maart een evenement speciaal voor de carnaval vierende jeugd. Ben je 11 jaar of ouder? (vanaf groep 7), dan wil je deze avond zeker niet missen!

Bij binnenkomst krijg je een gratis alcoholvrije cocktail. Tijdens de avond is er een gratis loterij met super vette prijzen en na afloop krijg je een te gekke goodie bag mee naar huis.

Op deze avond zorgt DJ PETERTJE voor de muziek en diverse licht- en geluidseffecten. Hij is één van de meest gevraagde DJ’s in binnen en buitenland en onder andere bekend van: Go Apres Ski, Veronica Mallorca en diverse grote festivals en bekende horecagelegenheden. Denk aan verhoogde dansplateaus en een topper van een showdans van onze eigen Kroonjuweeltjes. Dit is dus HET feest voor de jeugd!

Kom daarom zondagavond naar Zaal Vissers in Brouwhuis. De avond begint om 20.00 uur en de entreeprijs is €3,-.

Geen alcohol onder de 18 jaar en legitimatie is verplicht.