Prinsenbal

Prinsenbal 2018

 

Prinsenbal 2018 is een feit. Een TOP-avond om op terug te kijken voor De Spekzullekes. Tijdens de avond begon de spanning te stijgen.
Want wie zou ons voor gaan in 2018 als Prins der Spekzullekes. Tijdens en na het voorlezen van de proclamatie, klonk er een luid gejuich onder de leden van De Spekzullekes, omdat duidelijk was dat er nog maar één man onder Zulleke vandaan kon komen:

Prins Pim d’n Uurste

 

Pim is dan ook geen vreemde binnen de vereniging. Sinds hij Lisanne Swinkels, inmiddels zijn verloofde, leerde kennen was hij regelmatig te vinden bij Zaal Vissers. Pim is opgegroeid met carnaval en dat hij kan feesten wisten we al, dus na het in ontvangst nemen van de vele felicitaties van de aanwezige verenigingen was het dan ook tijd voor een polonaise!
Met acht bevriende Carnavals-verenigingen, Kapel De Durbloazers, Link a Soup en Zaal Vissers, hebben De Spekzullekes met hun Prins Pim d’n Uurste een GEWELDIG feest beleefd!

 

Met deze avond als voorbode, zal Carnaval 2018 een regelrechte topper worden. Prins Pim d’n Uurste en Lisanne kijken ernaar uit om samen met De Spekzullekes en alle bezoekers een geweldig Carnaval 2018 te vieren en hopen u dan ook zeker te zien tijdens een van de vele middagen of avonden bij zaal Vissers!

Alaaf!