Prins

Prins Rob d’n Twidde

Op zaterdagavond 11 januari barstte het feest los met Carnavalsvereniging De Spekzullekes in Zaal Vissers toen Rob van Hout onder het ‘Zulleke’ tevoorschijn kwam als 37e Prins Der Spekzullekes. Daarmee is Carnavalsseizoen 2020 weer begonnen en met trots presenteren De Spekzullekes: Prins Rob d’n Twidde

Deze hoogheid, Rob van Hout, is 32 jaar en woonachtig in Brouwhuis. Daar woont hij samen met Fannie van Hout en zijn twee jonge kinderen: Kick en Skye. Rob is heftruckmonteur bij Heftech in Asten en zijn vrije uurtjes spendeert hij vooral met zijn jonge gezin. Wanneer er dan nog wat tijd over blijft, zit deze hoogheid tijdens de Formule 1 op het puntje van zijn stoel, hopende dat Max Verstappen de race gaat winnen. Ook Carnaval vieren hoort bij zijn favoriete bezigheden, hij is dan ook geen onbekende van De Spekzullekes.

 

 

 

Prins Rob d’n Twidde heeft als 11 jaar raadsheer, raadsvertegenwoordiger en reservevorst al flink wat ervaring binnen Carnavalsvereniging De Spekzullekes. Het belooft een fantastisch feest te worden nu hij de vereniging voor zal gaan als Prins!

 

Prins Rob d’n Twidde, zijn vrouw Fannie en de kinderen kijken er enorm naar uit om samen met De Spekzullekes en alle bezoekers van Zaal Vissers, een geweldig Carnaval 2020 in Brouwhuis te vieren. We hopen u dan ook zeker te zien tijdens een van de vele middagen en avonden bij Zaal Vissers!

Alaaf!