Prins

De kersverse voorzitter Lia  belde  voor  meer  informatie over het huwelijkscadeau wat Eline en ik hebben gekregen van de familie. Maar natuurlijk Lia, ben je altijd welkom. Na het tele-foongesprek ontstonden er diverse twijfels. Zou ze nu echt voor het schilderij komen kijken, of voor iets anders? Eline en ik hadden alle moge- lijke scenario’s al bedacht. Één ding wisten we zeker, ze komt niet alleen voor het schilderij.

Op 21 september 2016 stond de voorzitter Lia alleen bij de voordeur… mmm zou het dan toch… maar al snel ging de deurbel. Met een zucht en een hele grote glimlach maakte ik de deur snel open voor de hoogheden. Oké, nu wisten we het zeker, zonder dat ze het hoefden te vragen.

Ik ben al een aantal jaren actief in de Raad van Elf van carnavalsvereniging De Spekzullekes en wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Rob van der Kuijlen en ben afgelopen jaar getrouwd met Eline. Ben  werkzaam  bij  de  gemeente  Asten en onlangs gestart met een opleiding voor verkeerskundig medewerker. Ik speel volleybal bij RVC Helmond en ben secretaris van die mooie club. Na het volleyballen ga ik vaak mijn sportief gedrag compenseren bij de grote gele M en sta daar bekend als vaste klant. Vooralsnog zijn wij woonachtig in Helmond-Noord en gaan na Carnaval verhuizen naar de wijk Dierdonk. Ik heb ruim 20 jaar in Brouwhuis gewoond en was vroeger tijdens Carnaval al te vinden in Zalencentrum Vissers en het gemeenschapshuis De Loop. Na een aantal jaren gefeest te hebben in de stad is er voor mij maar één plek waar echt Carnaval gevierd wordt.

Om te trouwen met de dochter van de mede- oprichters van C.V. De Spekzullekes, had ik  natuurlijk geen schijn van kans om achter te   blijven in de carnavalswereld. In het eerste jaar heb ik bij diverse commissies geholpen en ben mede door de warme ontvangst direct ingestapt in de Raad van Elf. Sinds die tijd ben ik actief in de commissie communicatie voor onder andere het maken van deze Spekzool. Kortom voorafgaand aan de carnavalsperiode ben ik actief bezig met lay-out, posters en De Spekzool. Maar tijdens Carnaval sta ik actief op de dans-         vloer naast de Prins bij Zalencentrum Vissers. En komend jaar krijg ik de eer om met de scepter te zwaaien.

Wat vind ik het spannend om jullie dit jaar voor te gaan als Prins der Spekzullekes en kijken Eline en ik uit naar een mooi  carnavalsjaar. Samen met de hoogheden en de Raad van Elf gaan we een mooi feest bouwen. Ik heb er heel veel zin in om te gaan stuiteren. Ik hoop jullie dan ook te mogen begroeten op een van de vele carnavalsactiviteiten bij De Spekzullekes in Zalen-       centrum Vissers. Tot binnenkort.

ALAAAAAFFF

Prins Rob I.