Carnavalsmaandag

Optocht Brouwhuis, Stoetenbal!!!! en de LADIES FIRST NIGHT

 

Ook dit jaar zullen CV De Spekzullekes niet één maar twee optochten te zien zijn. Samen met De Brouwhazen en andere deelnemers van de optocht in Brouwhuis gaan we er een gezellig feest van maken.

 

 

Wij zien u deze middag graag bij de optocht en op ons gezellige Stoetenbal!
Op deze middag zal DJ Petertje zorgen voor de feestelijke muziek en uiteraard treden
De Dansgardes voor u op. De zaal gaat open om 13:00 uur en de entree is gratis.

 

 

 

 Ladies-First Night

 

Maandagavond tijdens carnaval is de avond waarbij alle dames extra in het zonnetje worden gezet en dan wil je niemand minder dan: DE HEEREN VAN om de avond om te toveren tot een feestavond. Dat is nog niet alles want ook DJ Petertje zal zich laten horen deze avond.

De entree deze avond is 6,- maar dat geld natuurlijk alleen voor mannen! Want op een Ladies First Night geld er natuurlijk gratis entree voor de dames. Dat is nog niet alles want als warm welkom wordt er bij binnenkomst iets lekkers aangeboden door de Spekzullekes en krijgen alle dames namens zaal Vissers een consumptie aangeboden. In de loop van de avond maken de alle dames kans op verschillende prijzen zoals bijvoorbeeld een uitgebreid verwenpakket.

Natuurlijk maakt een optreden van onze Kroonjuweeltjes met hun showdans de avond compleet. De zaal gaat vanaf  20:00 uur open.