Dansgarde

Dansmarietjes en Trainsters

De grootste groep dames van CV De Spekzullekes zijn de dansgarde en hun trainsters. Deze dames trainen een heel jaar om van Prinsenbal tot de laatste dag van Carnaval te schitteren op de dansvloer. De Dansgardes worden binnen De Spekzullekes onderverdeeld in drie categorieën.

 

 

Groeibriljantjes
Binnen de vereniging ook wel de “jongsten” genoemd. Zij worden getraind door: Jerney Ensche en Lisanne Swinkels. Ieder jaar brengen zij een nieuwe dans en treden voornamelijk op tijdens diverse recepties, het Rode Neuzenbal, de Jeugd Van Toen avond en natuurlijk op de carnavalsmiddagen.

 

 

Kelsey Akkermans, Naomy Cornelissen, Maud Ensche, Emma van Gog, Sanne Metten
Eva van Bommel en Nealy van Tilburg.
 

 

Juweeltjes
De “middelste groep” komt ook ieder jaar met een nieuwe dans en zij treden op tijdens diverse recepties, het Rode Neuzenbal, de Jeugd Van Toen avond en op de carnavalsmiddagen. De trainsters van deze groep zijn Jerney Ensche en Denise Mansvelders.

 

Marrit Meulendijk, Britt Bleumer, Jente Smeets Kelsey Vonk, Myrthe van Doorne,
Evi Driessen, Giulia Smeets en Lieke Meulendijk

 

 

Kroonjuweeltjes
Als derde de “oudste” van het hele stel. Met al heel wat danservaring treden deze dames naast de middagen ook op tijdens de Kletszullekesavonden en alle avonden tijdens carnaval. Als dat nog niet genoeg is kunt u De Kroonjuweeltjes ook bewonderen met hun showdans! Deze wordt uitgevoerd tijdens Teen experience en de Ladies-First Night.
De trainsters zijn Demi Klaassen en Elke Lewandowski.

 

 

Lisa Meulendijk, Selina Vonk, Marit Lewandowski, Emma van Lieshout, Femmy Hillen
Caroline Kweens, Charlotte Kweens en Lina Sparidans