Dansgarde

Dansmarietjes en Trainsters

De grootste groep dames van CV De Spekzullekes zijn de dansgarde en hun trainsters. Deze dames trainen een heel jaar om van Prinsenbal tot de laatste dag van Carnaval te schitteren op de dansvloer. De Dansgardes worden binnen De Spekzullekes onderverdeeld in drie categorieën.

 

 

Groeibriljantjes
Binnen de vereniging ook wel de “jongsten” genoemd. Zij worden getraind door:  Jerney Ensche Denise Mansvelders. Ieder jaar brengen zij een nieuwe dans en treden voornamelijk op tijdens diverse recepties, het Rode Neuzenbal en de kindermiddagen tijdens Carnaval.

 

Kelsey Akkermans, Naomy Cornelissen, Eva van der Zanden
Maud Ensche, Emma van Gog, Sanne Metten


Juweeltjes
De “middelste groep” komen ook ieder jaar met een nieuwe dans en treden op tijdens diverse recepties, het Rode Neuzenbal en de kindermiddagen tijdens Carnaval. Elke Lewandowski en Demi Klaassen zijn hier de trainsters.

 

Marrit Meulendijk, Britt Bleumer, Jente Smeets
Kelsey Vonk, Myrthe van Doorne, Evi Driessen
Giulia Smeets, Lieke Meulendijk

 

 

 

Kroonjuweeltjes
Als derde de “oudste” van het hele stel. Met al heel wat danservaring treden deze dames naast de middagen ook op tijdens de Kletszullekesavonden en avonden tijdens carnaval. Als dat nog niet genoeg is kunt u De Kroonjuweeltjes ook bewonderen met hun showdans! Deze wordt  uitgevoerd tijdens een nieuw evenement Teen experience en de Ladies-First Night.  
De trainster is Lisanne Swinkels.

 

Lisa Meulendijk, Selina Vonk, Daniek van Melis
Marit Gerritsma, Emma van Lieshout, Femmy Hillen
Caroline Kweens, Charlotte Kweens, Lina Sparidans

 

 

 

Trainsters
Vijf toptrainsters met stuk voor stuk een ruime danservaring en dat komt goed van pas. Want deze hechte groep traint bijna het hele jaar wekelijks met hun dansgardes.

 

 

Lisanne Nellen, Jerney Ensche, Elke Lewandowski,
Denise Mansvelders en  Demi Klaassen