Kletszullekesavonden

Kletszullekesavonden

 

De Kletszulleksavonden waren weer geweldig, maar dat kan ook niet anders met zo’n geweldig publiek!
Bij binnenkomst konden onze bezoekers al genieten van de klanken van Kapel de Durbloazers. Zoals altijd mochten de Kroonjuweeltjes de avond openen met hun geweldige dans.

Daarna was het tijd voor de optredens van de tonpraters. Op vrijdag waren er stuk voor stuk toppers in de ton zoals Nieuwslezer Andy Marcelissen, Berry Knaapen en winnaar van de zilveren narrenkap 2018  Rob Bouman als de Taxichauffeur die inviel voor Rob Scheepers (Sterksel).
Op zaterdag zorgde Kapel Blue band voor muziek tijdens binnenkomst. Nieuwslezer Andy Marcelissen had op zaterdag nog geen genoeg van de Spekzulles en gooide ook deze avond zijn 1001 oneliners het publiek in. Rob Scheepers (Sterksel) vertelde zijn ervaringen als Tennisser op hilarische manier en was Rob van Elst de afsluiter van de avond.

 

Uiteraard werden de optredens van deze geweldige tonpraters afgewisseld met optredens van de top amusementsgroepen: Kuub, Applaus, Striepke Veur en Waai Faai  en namen ze stuk voor stuk het publiek mee met hun muziek.

 

 

 

Na afloop van beide avonden is er nog stevig doorgeeft muzikale begeleiding van de kapel en kon publiek nog eens napraten over de optredens. Het zijn weer TOPAVONDEN geweest vol humor, gelach en meezingers.
Wilt u er volgend jaar weer bij zijn?
Noteer dan alvast 22 en 23 februari in uw agenda van 2019.

 

LET OP: De kaarten van deze geweldige kletsavonden gelden tevens als toegangsbewijs voor de altijd gezellige Ladies First Night op maandagavond 12 februari.

 

Klik hier voor de foto’s van beide avonden.

Zaterdag 3 februari
2de Kletszullekesavond

Vrijdag 2 februari
1ste Kletszullekesavond