Carnavalsvrijdag

Scholenbezoek en de Jeugd van Toen avond

 

Samen met kapel De Durbloazers hebben De Spekzullekes een druk programma op de vrijdagochtend. Met een bus wordt er op en neer gereden naar diverse scholen in de wijken Rijpelberg en Brouwhuis om met de aanwezige jeugd Carnaval 2019 in een lange polonaise mee op te starten.

Op 1 maart 2019 bezoeken wij weer een aantal scholen

 

Klik hier voor alle foto’s van 2018


Scholenbezoek

De Jeugd van Toen Avond

 

Op vrijdag staat al jaren De Jeugd van Toen Avond op het programma. Uniek deze avond is de compleet gratis vervoersservice die De Spekzullekes aanbieden.

Als u woonachtig bent in de wijken Rijpelberg, Brouwhuis of Dierdonk en u wilt graag aanwezig zijn tijdens De Jeugd van Toen Avond en u bent niet jonger dan 50 jaar? Dan bieden wij u de speciale haal- en brengservice aan. Wij halen u dan thuis op en u wordt na 24.00 uur ook weer naar huis gebracht.

Voor het aanmelden van vervoer kunt u vanaf 7 januari tussen 17.00 uur en 20.00 uur bellen naar: 06-44916388.

De avond wordt gevuld met muziek van Hans den Brabander en kapel De Durbloazers. Daarnaast een optreden van Jorlan Manders en is er een tombola met prachtige prijzen!

CV De Spekzullekes nodigt u uit om aanwezig te zijn op De Jeugd van Toen Avond op vrijdagavond 1 maart  bij zalencentrum Vissers te Brouwhuis. De zaal gaat om 19.00 uur open en het officiële programma start om 20.00 uur! De toegang is gratis.

 

 

 

Klik hier voor de foto’s van 2018Jeugd van Toen Avond


Entreefoto’s met lakeien Jeugd van Toen Avond