Carnavalsvrijdag

Scholenbezoek en de Jeugd van Toen avond

Samen met kapel De Durbloazers hebben De Spekzullekes een druk programma op vrijdagochtend voor carnaval. Met een bus wordt er op en neer gereden naar diverse scholen in de wijken Rijpelberg en Brouwhuis om samen met de aanwezige jeugd het Carnavalfeest in een lange polonaise op te starten.

Op 21 februari 2020 bezoeken wij weer een aantal scholen.

Klik hier voor alle foto’s van 2019

vrijdag 1 maart
Scholenbezoek

De Jeugd van Toen Avond 21 februari 2020

Op vrijdag staat al jaren De Jeugd van Toen Avond op het programma. Uniek aan deze avond is de compleet gratis vervoersservice, aangeboden door De Spekzullekes.
Wanneer u woonachtig bent in de wijken Rijpelberg, Brouwhuis of Dierdonk, u niet jonger bent dan 50 jaar en u wilt graag aanwezig zijn tijdens De Jeugd van Toen Avond? Dan bieden wij u de speciale haal- en brengservice aan. Wij halen u dan thuis op en u wordt rond 24.00 uur ook weer naar huis gebracht.
Voor het aanmelden van vervoer kunt u vanaf 6 januari tussen 17.00 uur en 20.00 uur bellen naar: 06-40946377.

De avond wordt gevuld met muziek van Hans den Brabander en kapel De Durbloazers. Daarnaast staat er een optreden van Lia Stoop alias TOOS op het programma en natuurlijk is er een tombola met prachtige prijzen!

Ook onze dansgardes: de groeibriljantjes, juweeltjes en kroonjuweeltjes, laten graag hun dans aan u zien.

CV De Spekzullekes nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn op De Jeugd van Toen Avond op vrijdagavond 21 februari bij zalencentrum Vissers, Brouwhuis. De zaal gaat om 19.00 uur open en het officiële programma start om 20.00 uur! De toegang is gratis.

 

 

Klik hier voor de foto’s van 2019

vrijdag 1 maart
Jeugd van Toen avond