Carnavalsvrijdag

Scholenbezoek

Samen met kapel De Durbloazers hebben De Spekzullekes een druk programma op de vrijdagochtend. Met een bus werd er op en neer gereden naar diverse scholen in de wijken Rijpelberg en Brouwhuis om aldaar met de aanwezige jeugd Carnaval 2017 alvast te vieren.

Op 9 februari 2018 bezoeken wij de volgende scholen:

De Rakt
Talentrijk Theo Driessenhog
Talentrijk Betuwehof
De Straap
De Vlier
Antoon van Dijk school
Montesorri school
 

Kijk hier nog even terug naar de foto’s van 2017


Scholenbezoek

De Jeugd van Toen Avond

 

Op vrijdag staat al jaren De Jeugd van Toen Avond op het programma. Uniek deze avond is de compleet gratis vervoersservice die De Spekzullekes aanbieden.

Als u woonachtig bent in de wijken Rijpelberg, Brouwhuis of Dierdonk en u wilt graag aanwezig zijn tijdens De Jeugd van Toen Avond en u bent niet jonger dan 50 jaar? Dan bieden wij u de speciale haal- en brengservice aan. Wij halen u dan thuis op en u wordt na 24.00 uur ook weer naar huis gebracht.

Voor het aanmelden van vervoer kunt u vanaf 2 januari tussen 17.00 uur en 20.00 uur bellen naar: 06-44916388.

De avond wordt gevuld met muziek van Hans den Brabander en kapel De Durbloazers. Daarnaast een optreden van Marleen Konings alias Kaat vd Kaai en is er een tombola met prachtige prijzen!

CV De Spekzullekes nodigt u uit om aanwezig te zijn op De Jeugd van Toen Avond op vrijdagavond 9 februari bij zalencentrum Vissers te Brouwhuis. De zaal gaat om 19.00 uur open en het officiële programma start om 20.00 uur! De toegang is gratis.

 

 

 

Kijk hier nog even terug naar de foto’s van 2017Jeugd van Toen Avond


Entreefoto’s met lakeien Jeugd van Toen Avond