Carnavalszaterdag

De Opsteeker, opening carnaval en de splinternieuwe Guilty Pleasure Party

 

 

Carnavalszaterdag begint met het rondbrengen van “De Opsteeker”. De dagen met Carnaval staan voor de meeste personen in het teken van feest van gezelligheid, maar deze ochtend staan de leden van De Spekzullekes stil bij mensen die door omstandigheden  niet in staat zijn om carnaval te vieren . Deze mensen worden op zaterdagochtend verrast met een bloemetje: De Opsteeker

 

Elk jaar opnieuw komen er leuke en ontroerende reacties terug van de personen die bezocht zijn door De Spekzullekes.


Opening Carnaval

Na een gezamenlijke lunch met de aanwezigheid van geledingen en leden wordt carnaval 2020 geopend bij Zaal Vissers. Symbolisch zullen de Hoogheden de sleutel ontvangen van Zaal Vissers. Na het hijsen van de vlaggen door onze nieuwe Prins zal Carnaval 2020 officieel geopend zijn.

 

 

Opening Carnaval centrum

 

 

Na de opening bij zaal Vissers zullen De Spekzullekes afreizen richting het centrum van Helmond, om gezamenlijk met alle andere aanwezige Helmondse carnavalsverenigingen het Helmonds Carnaval te openen. Traditiegetrouw is de start van het Helmonds Carnaval het moment waarop de “Kei” boven de grond komt!

 

 

Nieuw op zaterdagavond: Guilty Pleasure Party

 

 

 

 

Op zaterdagavond tijdens carnaval wordt het feestvieren zoals het hoort! Een nieuwe avond om carnaval in stijl te openen met een supergezellig FEEST-optreden van Bart Abels en Theo Smits als ONE2PARTY.

 

 

 

 

DJ Petertje zorgt dit jaar samen met u voor de muziek, want u kunt samen met andere bezoekers een playlist samenstellen op social media.

Ga samen met je vriendengroep FOUT op de foto bij de nieuwe PHOTObooth en kom je met als groep met meer dan 8 personen? dan krijg je een gratis schaal hapjes aangeboden. De avond wordt geopend met een geweldige dans van onze eigen Kroonjuweeltjes.