Carnavalszaterdag

De Opsteeker, opening carnaval en SPEKSOULSATURDAY

 

 

Carnavalszaterdag begint met het rondbrengen van “De Opsteeker”. De dagen met Carnaval staan voor de meeste personen in het teken van feest van gezelligheid, maar deze ochtend staan de leden van De Spekzullekes stil bij mensen die door omstandigheden  niet in staat zijn om carnaval te vieren . Deze mensen worden op zaterdagochtend verrast met een bloemetje: De Opsteeker

 

Elk jaar opnieuw komen er leuke en ontroerende reacties terug van de personen die bezocht zijn door De Spekzullekes.


Opening Carnaval

Na een gezamenlijke lunch met de aanwezigheid van geledingen en leden wordt carnaval 2019
geopend bij Zaal Vissers. Symbolisch zullen de Hoogheden de sleutel ontvangen van Zaal Vissers. Na het hijsen van de vlaggen door onze nieuwe Prins zal Carnaval 2019 officieel geopend zijn.

 

 

Opening Carnaval centrum

 

Na de opening bij zaal Vissers zullen De Spekzullekes afreizen naar Helmond centrum, omgezamenlijk met de stadsvereniging De Keiebijters en alle andere Helmondse carnavalsverenigingen het Helmonds Carnaval te openen. Traditiegetrouw is de start van het Helmonds Carnaval het moment waarop de “Kei” boven de grond ko

 

 

Zaterdagavond: SpekSoulSaturday

Op zaterdagavond  2 maart is het tijd voor Carnaval zoals het hoort!

Op deze avond vind u de ziel van carnaval bij De Spekzullekes met een supergezellig verrassend FEEST-optreden van Bart Abels en Theo Smits als ONE2PARTY!

 

Uiteraard hebben we ook muziek van DJ Petertje voor de langste polonaise van  Brouwhuis. Natuurlijk wordt de avond geopend met een geweldige dans van onze eigen Kroonjuweeltjes.

 

 

 

Bent u er ook bij? De Spekzullekes zien u graag bij zaal Vissers op SpekSoulSaterday!
De avond begint om 20:00 uur en de entree is GRATIS