Carnavalsdinsdag

Brunch, STUITERBAL en Spekzullekes GOT talent!

 

Op de laatste dag Carnaval beginnen
De Spekzullekes met een brunch voor leden en
begunstigers. Tijdens deze brunch zal er onder andere tijd en ruimte om diverse jubilarissen in het zonnetje te zetten en wordt er afscheid genomen van dansmarietjes die voor laatste jaar hebben gedanst. 

 

Dinsdagmiddag: Stuiterbal

Aansluitend aan de brunch vieren we carnaval met de allerkleinste die samen met hun ouders nog één keer in een lange polonaise de carnaval zullen afsluiten, want dan staat het STUITERBAL  op het programma van De Spekzullekes.

 

 

Kinderen kunnen in de zaal een kaart kopen waarmee ze limonade, chips en een snoepzak kunnen krijgen en aan een spelletje meedoen waarmee leuke prijsjes te winnen zijn.

 

 

DJ Petertje zal deze middag zorgen voor de gezellige muziek. Vanzelfsprekend treden onze Dansgardes op met hun spectaculaire dans. Dit is het enige echte supergezellige familiefeest voor iedereen, dus alle kinderen mogen hun ouders, opa’s en oma’s, de grote broers en zussen en alle andere familieleden meenemen want iedereen is van harte welkom vanaf 13:00 uur. De toegang is geheel gratis

SPEKZULLEKES GOT TALENT

 

Tijdens deze avond mag iedereen laten zien wat voor talent we in huis hebben. Als groep, dus of alleen kun je het podium op om te zien of horen wat je kunt. Karaoke mag uiteraard, maar verder zijn wij benieuwd naar de creatieve inbreng van de aanwezigen op deze avond.

 

 

Al in de voorgaande jaren tijdens de Gouwe Kwèèk hebben wij binnen onze vereniging
zoveel talent voorbij zien komen, dus ook dit jaar gokken we op een hilarische avond.
Uiteraard zal er ook een jury zijn, om al dit talent op deskundige wijze te beoordelen!

Na SPEKZULLEKES GOT TALENT nemen De Spekzullekes officieel afscheid van Carnaval 2023. Aanvang van de avond is 20.30 uur, entree is gratis!

De winnaars van Spekzullekes got talent 2020:

 

*ROYAL ROB II & The Rocking Daddies*

 

 

 

 

De winnaars van voorgaande jaren waren:

2019: De Dames van het GOP
2018: Emma als Judeska
2017: De dames van de Raad van Elf
2016: Moi Gewist 2.0
2015: Pinda, Toos & Fatima
2014: GOP Dames
2013: Theo Mollemans
2012: Patrick Coppens & z’n [b]engeltjes