Rode Neuzenbal

Rode Neuzenbal

 

Op zondag 4 februari organiseerde De Spekzullekes het Rode Neuzenbal, speciaal voor kinderen van groep 1 t/m 7. Deze drukbezochte middag was weer een geweldig feest.

 

Speciaal aan dit kinderfeest is dat alleen de kinderen toegang hebben tot de zaal, waar zij er samen met Prins Pim d’n Uurste en de leden van De Spekzullekes een fantastisch Carnavalsfeest van hebben gemaakt. De DJ zorgde voor polonaise muziek en uiteraard hebben de drie Dansgardes hun geweldige dans laten zien. Deze middag konden clowns “Spekkie & Zullie” natuurlijk niet ontbreken en gingen ze met alle kinderen op de foto.

 

 

 

De Prins heeft wel drie prijzen uitgereikt aan 3 kanjers die volgend Pins Pim dan Uurste het mooiste carnavalskostuum aan had. Om het feest compleet te maken waren er diverse spelletjes, chips en limonade en een leuke verrassing mee naar huis te nemen.

 

 

Ook aan de ouders en opa’s en oma’s was gedacht. In het cafégedeelte was het erg gezellig en werd er via een groot TV-scherm  “live” meegekeken naar de carnaval vierende  jeugd in de zaal.

 

.

 

 

Om de foto’s terug te zien klik hieronder op de link.

Veel kijkplezier.

 

Zondag 4 februari
Op de foto met Spekkie en Zullie

Zondag 4 februari
Rode Neuzenbal